Kunst in huis: Van Gogh’s zonnebloemen als fotobehang van HappyWall

HappyWall Fotobehang review

Toen mijn zusje verhuisde naar haar nieuwe appartement, wist ze al snel dat ze iets bijzonders wilde doen met de muren. Al maanden voordat ze de woning vond, had ze het idee om fotobehang te gebruiken en dat stond al op haar moodboard. Ze droomde van een kleurrijke, inspirerende ruimte en uiteindelijk viel haar keuze op een prachtig fotobehang van HappyWall met een doorlopende print van Van Gogh’s zonnebloemen, Ik kan je vertellen: het resultaat is fantastisch!

Het perfecte behang voor de sfeer die ze zocht

Mijn zusje heeft altijd een liefde gehad voor Van Gogh’s zonnebloemen, dus de keuze voor het zonnebloemen behang was een perfecte match voor haar, De fel gele zonnebloemen contrasteren prachtig met de teal kleur, waardoor de ruimte een levendige uitstraling krijgt. Het behang brengt lekker veel kleur aan de muur en het appartement. Het idee was om de muren om te toveren tot een echte eyecatcher, en dat is zeker gelukt!

Fotobehang van HappyWall

Dat het fotobehang van HappyWall moest worden wisten we meteen. In mijn eigen appartement heb ik namelijk al fotobehang in mijn slaapkamer van hun. Daar was ik erg tevreden over en het resultaat is fantastisch!

HappyWall biedt een enorme selectie aan prints, van klassiek tot modern, en je kunt zelfs je eigen ontwerp laten maken. HappyWall biedt de mogelijkheid om het behang op maat te maken, wat betekent dat we de afmetingen konden invoeren die perfect passen bij de muur in het appartement van mijn zusje. Dit maakt het een stuk gemakkelijker, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het knippen of aanpassen van de rollen.

Na het kiezen van het zonnebloemen behang, was het spannend om te zien hoe het zou uitpakken in de praktijk.

HappyWall Fotobehang review

Behang aanbrengen

Eenmaal aangekomen, openden we de doos vol enthousiasme. Het behang van HappyWall wordt geleverd op één rol met duidelijke instructies. Het aanbrengen van het behang ging soepel. We volgden de instructies stap voor stap: eerst de lijm aanbrengen op de muur, daarna het behang erop plakken. We zijn wederom erg happy met HappyWall ;).

Wat het behang echt bijzonder maakt, is de kwaliteit. De textuur en details van de zonnebloemen zijn prachtig weergegeven. Je kunt bijna de penseelstreken voelen. Dat was bij het behang in mijn slaapkamer – ook een kunstwerk – ook al het geval. Waanzinnig mooi!

HappyWall Fotobehang review

Transformatie van het appartement

Nadat we de laatste baan hadden geplakt, deden we een paar stappen terug en keken we naar het resultaat. WAUW! De zonnebloemen leken te stralen op de muren en mijn zusje was dolgelukkig met het resultaat.

De rest van het interieur viel perfect samen met het nieuwe behang. Zo heeft zij een barretje dat is betegeld in dezelfde kleur geel als van de zonnebloemen. Die grote witte muur is verdwenen en de woonkamer is nu echt een plek waar je wilt zitten en genieten van een kop thee of een goed boek.

Al met al ben ik blij dat we weer voor het fotobehang van HappyWall hebben gekozen. Ben jij ook op zoek naar een uniek fotobehang voor je muren? Dan kan ik HappyWall zeker aanraden! Er is keuze uit veel verschillende stijlen en je zal zeker wat moois vinden!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *