Brunchen bij ABC restaurant Velp

Brunch ABC velp

Heerlijk brunchen bij maar liefst 10 restaurants onder één dak? Ja, echt! Na onze geweldige diners bij ABC Restaurant in Velp, waren we nieuwsgierig naar hun brunch. En wat blijkt? Het is net zo fantastisch. Ik vertel je er graag meer over.

Een feest van smaken

De brunch bij ABC gaat verder dan je standaard ontbijt- en lunchgerechten. Je kan genieten van de heerlijke gerechten die ook aangeboden worden tijdens het diner. Daarnaast is er speciaal tijdens de brunch keuze uit verschillende lunchgerechten. Stel je een tafel aan heerlijke sandwiches, luxe broodjes en zelfs de Crompouce (!) voor. Daar ga je echt van genieten!

Brunch ABC velp

Ideaal voor verschillende gelegenheden

Of je nu zin hebt in een warme middagmaaltijd, uitgebreid wil brunchen of een kinderfeestje organiseert. ABC is de plek! De diversiteit in gerechten maakt het ideaal voor elke gelegenheid. Kinderen zullen versteld staan van de keuzes, en een middagje uit met opa en oma wordt hier een feestelijke aangelegenheid.

Betaalbaar en gezellig

Met een prijs van €33,95 per persoon voor 2 uur genieten, biedt ABC een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor kinderen tot 11 jaar is de prijs slechts €2,65 per levensjaar, en de allerkleinsten tot 2 jaar eten gratis.

Voor deze prijs kan je onbeperkt eten en heb je keuze uit ontzettend veel gerechten uit verschillende restaurants. De prijs is ook nog eens inclusief non-alcoholische dranken!

Brunch ABC Velp

Onze ervaring met brunchen bij het ABC

We werden hartelijk ontvangen door het personeel en naar onze tafel begeleidt, waarna het tijd was om een rondje te gaan lopen. Net als bij onze diners, kwam iedereen na een ronde langs al het eten met verschillende bordjes terug. Het blijft fantastisch dat iedereen zijn favoriete gerechten kan kiezen! Van zoet tot hartig, warme en koude gerechten en natuurlijk de lekkerste desserts.

Ik ontdekte tijdens dit bezoek een nieuwe favoriet, namelijk Orange Chicken uit het Asian restaurant. Dit eet ik altijd enorm graag op vakantie in de Verenigde Staten en nu zag ik het gewoon in het restaurant liggen. Héérlijk!

We raden brunchen bij ABC restaurant in Velp iedereen aan die op zoek is naar een unieke brunchervaring!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *