Tijd voor een nieuwe winterjas? Ontdek de trends!

Nieuwe winterjas 2022

De lente, de zomer, de herfst en de winter: voor elk seizoen is het toch wel fijn om een goede jas te hebben. Nu het herfst is en de winter op komst, is het tijd om je winterjas weer tevoorschijn te halen. Oeps. Hij past niet meer! Of is jouw jas stiekem toch wel aan vervanging toe? Wat de reden ook is dat je een nieuwe jas gaat kopen, ik deel dé trends van dit moment op het gebied van jassen met jou! Laat je inspireren in je zoektocht naar een nieuwe winterjas.

De leukste winterjassen van 2022 en 2023

Wil jij voor de winter van 2022 / 2023 een nieuwe jas kopen, maar weet je nog niet zo goed wat voor een jas je graag wil? No worries! Ik inspireer je graag door het delen van de trends van dit moment, voor de leukste jassen voor dames voor de winter! Dit zijn ze:

Teddy jassen teddy coats

Gewatteerde jassen

De gewatteerde jassen voor dames maken een grote comeback! Ze zijn heerlijk warm en vaak ook nog waterafstotend, wat natuurlijk handig is tijdens de seizoenen waarin het vaak regent of zelfs sneeuwt. Ga jij voor de wat subtielere gewatteerde jas, of ga jij toch voor de puffy lange versie die voelt als een dekbed? Die houdt ook je benen lekker warm!

Teddy coats & imitatiebont jassen

Dat teddy trending is zie je overal. Van meubelen in huis, de kerstballen voor in de boom en dus ook in fashion. En zeg nou eerlijk, wie zou er niet blij worden van een knuffelige jas? Of je nu gaat voor een winterjas in teddy stof of imitatiebont: aaibaar is dé trend!

Jassen dames winterjassen

Klassieke manteljas

Tijdloos en daarom ook dit jaar weer een goede keuze: de klassieke manteljas. Met deze jas kun je alle kanten op. Van een chique geklede look tot een goede combinatie met jouw casual outfit. Ook openhangend ziet hij er enorm tof uit! Door zijn dikte is het de ideale jas voor in de herfst, en ook in de winter houdt hij je warm. Al is het misschien met een extra toffe sjaal om jouw winterlook af te stylen!

Felgekleurde winterjassen

Color blocking was deze zomer dé grote fashion trend. Het combineren van felle kleuren zorgde voor iconische, opvallende en kleurrijke outfits! Ook in het najaar blijven felle kleuren populair, maar dan wel in een wat andere combinatie. Met een felgekleurde jas – bijvoorbeeld in groen of roze – geef jij kleur aan jouw look met een knipoog naar de color blocking trend. Deze felle kleuren laten zich ook perfect combineren met de donkere kleuren van de herfst.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *