Uiteten bij ABC Restaurant Velp: buffetrestaurant in Brabant

Buffetrestaurant brabant ABC restaurants Velp restaurant voor kinderen

Wil je gezellig uiteten met familie, vrienden of collega’s, maar is het lastig om iets te vinden wat iedereen lekker vindt? Bij het ABC Restaurant in Velp vind je 10 restaurantjes onder één dak. Bij dit grootse, maar huiselijk opgezette, buffetrestaurant is er voor iedereen meer dan genoeg keuze: uit heerlijke gerechten, desserts en sweets!

ABC Restaurant: 10 restaurants onder één dak

Als je uiteten gaat met een grote groep met verschillende wensen, of met moeilijke eters in het gezin, dan kan dat een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig is stress hierover helemaal niet nodig bij het ABC Restaurant in Velp. In dit grote Brabantse buffetrestaurant vind je namelijk 10 restaurants onder één dak! Er is dus voor iedereen heel veel keuze:

 • Asian restaurant
  Voor lekkere Aziatische gerechten
 • Bakery & Ice cream
  Hier kun je terecht voor de lekkerste toetjes, desserts en zoetigheden voor de kids. Je hebt keuze uit verschillende smaken én soorten ijs, mousse, donuts, versgebakken cookies en nog veel meer lekkers!
 • Daily Fresh Fish
  Gek op visgerechten? Bij Daily Fresh Fish vind je verschillende soorten vis en kun je terecht voor gamba’s.
 • Diner Fastfood
  Dit restaurant is ingericht in de typische Amerikaanse ’60s sfeer! Zin in een vette hap? Hier haal je frietjes, burgers en verschillende andere snacks!
 • Vegitalian
  In het Italiaanse restaurant kun je terecht voor typische Italiaanse gerechten: pasta, lasagne en pizza! Bij de Italiaan kun je ook terecht voor vegetarische buffetrestaurant opties!
Vegetarisch restaurant
 • Pancakes & Waffles
  Iets lekkers voor de kinderen haal je bij Pancakes & Waffles. Of als je zelf zin hebt in zoetigheid natuurlijk! Je kunt je eigen pannenkoek samenstellen met keuze uit verschillende zoetigheden, toppings en fruit. Ook voor poffertjes en een warme wafel kun je terecht!
 • Salad Bar
  Bij de Salad Bar haal je een lekkere salade en andere koude gerechten zoals carpaccio. De ideale plek om jouw etentje te beginnen met een voorgerecht!
 • Soup & Breads
  Beginnen met een soepje of eet je graag wat lekkere broodjes ‘on the side’? Bij het soep- en broodbuffet kun je kiezen uit verschillende soepen en verse broodjes. Soepstengels en soepballetjes mogen natuurlijk niet ontbreken!
 • Sushi Bar
  Houd jij enorm van sushi? Dan moet je zeker de Sushi Bar bezoeken! Hier wordt de hele tijd verse sushi gemaakt en heb je keuze uit verschillende soorten!
 • Tex-Mex
  Het restaurant Tex-Mex is een Amerikaanse grill waar je de lekkerste spareribs en malse steaks kan halen. Zin in nacho’s, taco’s of tortilla’s? Die kan je bij het Tex-Mex buffetrestaurant samenstellen!

All you can eat restaurant

Voor een vaste prijs kan jij zoveel eten als je trek hebt. Ook (non-alcoholische) dranken zijn inbegrepen. Er is ruime keuze uit frisdranken, fruitwaters, koffie en zelfs milkshakes & slushy! Lekker uiteten voor een all-in prijs dus!

All you can eat restaurant Noord-Brabant

Buffetrestaurant met kinderen

Met kinderen uiteten bij buffetrestaurant ABC in Brabant? Dat is geen probleem! Je kunt hier met een gerust hart én heel veel plezier met je kids naar toe. Het is echt een buffetrestaurant voor de hele familie!

Kinderen kunnen namelijk ook hun hart ophalen bij al het lekkere eten van het ABC Restaurant in Velp. Pannenkoeken, poffertjes, frietjes, kipnuggets, broodjes, soep… dat komt helemaal goed!

Geen zin meer om te eten en te blijven zitten? Dan kunnen de kids lekker uitrazen in de binnenspeeltuin die grenst aan het roze restaurant Pancake & Waffles!

ABC restaurants voor kinderen

Bij het buffetrestaurant ABC in Velp is er genoeg keuze voor iedereen, ook voor de kinderen! Deze restaurants voor kinderen zijn vooral aanraders:

 • Pancakes & Waffles
  Voor de lekkerste pannekoeken & poffertjes!
 • Diner Fastfood
  Een bord met frietjes & snacks zoals een frikandelletje of hamburger!
 • Bakery & Ice cream
  Kids kunnen hier een lekker toetje – of tussendoortje 😉 – uitzoeken, zoals een ijsje, lekker koekje of donut
ABC restaurant Velp buffetrestaurant voor kinderen

Mijn ervaring

Al jaren komt mijn familie graag bij het ABC restaurant in Velp. De eerste keer keken wij onze ogen uit! Er is zoveel lekkers en het is soms moeilijk te kiezen. We hebben dan ook van alles geproefd en veel gegeten! Nog steeds komen wij graag terug bij het restaurant, bijvoorbeeld voor onze verjaardagen.

Ook dit keer hebben wij enorm genoten van onze avond samen bij ABC. Mijn favoriete restaurants zijn het Asian restaurant en Tex-Mex, met natuurlijk wat frietjes van het Fastfood buffet! Maar bij The Bakery moet je mij ook zeker niet alleen laten… zoveel lekkere desserts en de rocky road en chocolate chip cookies zijn voor mij de ‘kers op de taart’ als we hier uiteten gaan!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *