Ted baker SAMMIY: van het opbergen van makeup kwasten naar pennenetui

Ted baker etui

Mocht je het nog niet weten: ik vind Ted Baker dus best een leuk merk. En ik deed weer een nieuwe aankoop van dit merk, namelijk Ted Baker SAMMIY. Dit item wordt verkocht als toilettas. Zelf ga ik hem echter – in het kader van ‘back to work’ – gebruiken als Ted Baker etui voor pennen.

Toilettassen en make up tassen van Ted Baker

Ted baker heeft echt de meest leuke toilet- en make up tassen. De designs zijn strak, de afwerking is mooi en de items zijn voorzien van een mooie effen kleur of de meest mooie Ted Baker prints. Vooral de bloemenprints zijn iconisch en spreken mij erg aan.

Ik had al een aantal verschillende Ted baker accessoires, zoals een tas, een grotere Ted Baker toilettas en een kleine make up tas. Die laatste heb ik dus opnieuw gekocht, maar dan met een andere print.

Ted baker etui SAMMIY

Ted Baker SAMMIY

Ik kocht Ted Baker SAMMIY. Een langwerpige make up tas (voor kwasten) in lichte kleuren, met subtiele (maar typische) Ted Baker bloemenprint. Deze smalle toilettassen worden dus verkocht voor het opbergen van make up kwasten en hiervoor hebben ze het perfecte formaat. Smal, langwerpig en met een fijne rits. Zo blijven jouw make up kwasten netjes en goed opgeborgen en neem je ze ook makkelijk mee op reis!

Ted baker etui

Ted Baker etui

Hoewel deze toilettassen van origine worden verkocht voor het opbergen van make up kwasten, kocht ik dit Ted Baker item zelf om te gebruiken als etui voor pennen. Dat is ook de reden dat ik dit item kocht terwijl ik al eenzelfde make up tas had in roze. Die gebruik ik namelijk wél voor mijn make up kwasten.

De maten zijn echter ideaal voor het gebruik als pennenetui. Ik zal deze Ted Baker etui dan ook gaan gebruiken voor het meenemen van mijn favoriete pennen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *