Rowena Rousseau Become Financially Free membership review

become financially free review passief inkomen

In de wereld waar financiële vrijheid en onafhankelijkheid steeds meer een doel wordt voor velen, is het ‘Become Financially Free Membership’ van Rowena Rousseau iets dat je wellicht bent tegengekomen. In deze uitgebreide review duiken we diep in wat dit lidmaatschap inhoudt en hoe het kan helpen om een passief inkomen te genereren. 

Wie is Rowena Rousseau?

Voordat we het hebben over het lidmaatschap, is het goed om iets meer te weten over de oprichtster hiervan. Zelf wilde ik ook eerst meer weten over Rowena. Zij is een bekende naam in de wereld van online ondernemen, vooral als het gaat om het creëren van passieve inkomstenstromen. Als iemand het je kan leren… dan is zij het dus!

Wat is het Become Financially Free membership?

Het ‘Become Financially Free Membership’ is een online platform dat door Rowena is opgezet, met als doel mensen te leren hoe zij zelf een passief inkomen kunnen opbouwen. Het lidmaatschap is erg uitgebreid en bestaat uit cursussen in verschillende categorieën. Ook worden er regelmatig live sessies georganiseerd, zijn er masterclasses met externe experts en is er een community waar je terecht kan met vragen en voor inspiratie.

Inhoud van het Become Financially Free membership

De cursussen en handleidingen die beschikbaar zijn binnen het programma zijn uitgebreid en gaan over verschillende aspecten van passief inkomen, van digitale producten tot affiliate inkomsten. De kennis die je opdoet is praktisch en ook zeer goed te volgen als beginner in online geld verdienen.

  • Etsy Academy
  • Print On Demand Academy
  • €0-€2K omzet per maand
  • €2K-€5K omzet per maand
  • €5K-€10K omzet per maand

Het membership is opgedeeld in verschillende fases. Hierin krijg je informatie en leer je strategieën, aangepast op je huidige maandomzet. Dit biedt je de juiste structuur en helpt focus te houden. Zo kan jouw bedrijf en omzet groeien in plaats van dat je je aandacht verliest aan zaken die voor de omvang van jouw bedrijf (nog) helemaal niet relevant zijn.

Daarnaast worden er regelmatig nieuwe cursussen over verschillende passief inkomen verdienmodellen toegevoegd. Zo is er de Etsy Academy en de nieuwste toevoeging: de Print On Demand Academy. In deze cursussen leer je alle ins-en-outs over verkopen op Etsy. 

Verder vind je nog meer handige informatie & tools in het membership. Zo is er een hele cursus gewijd aan het opzetten van een goede blog. 

Rowena Rousseau BFF membership review

Inmiddels ben ik al een tijdje lid van het membership en heb ik een deel van de cursussen gevolgd. Er is echt ontzettend veel informatie te vinden binnen het lidmaatschap, maar doordat alles opgedeeld is in verschillende fasen en onderwerpen is het goed behapbaar. Zo kan je zelf makkelijk beslissen waar je mee wil beginnen en wat voor jou(w bedrijf) interessant is.

Zelf ben ik als eerste begonnen met de nieuwste academies, die zich focussen op het platform Etsy. Dat is ook de reden dat ik het membership heb aangeschaft. Ik wilde graag leren hoe ik een Etsy shop kon opzetten & hoe je dit het beste aan kan pakken. In deze cursus wordt je echt door het hele proces aan de hand genomen en wordt alles duidelijk.

Door het Become Financially Free membership heb ik mijn kennis over online geld verdienen flink kunnen uitbreiden en ik ben druk bezig om deze toe te passen. Ik kan het membership zeker aanraden als jij ook meer geld uit je business wil halen, of juist wil beginnen met online geld verdienen het opbouwen van een passief inkomen!

Wil je aan de slag met het opbouwen van passief inkomen? Er zijn 2 niveaus van het membership en je kan dus al beginnen voor €19,99 per maand. Het premium membership kost €59 per maand en hier zijn alle cursussen – en dus ook de Etsy Academy – bij inbegrepen. Ik heb een speciale kortingscode (XA8HUIW) voor je waarmee je 20% korting ontvangt op je eerste maand of jaar! 

Het membership is na 6 maanden maandelijks opzegbaar. Deze tijd kan je goed gebruiken om de cursussen te volgen en je eerste stappen naar een passief inkomen te zetten. Succes en vooral ook veel plezier!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *