Budget Shoplog | Kruidvat opruiming met 75% korting!

Ik ging los bij de Kruidvat opruiming en kocht veel leuke dingen met maar liefst 75% korting! Ik ben goed geslaagd, al zeg ik het zelf. In dit artikel laat ik mijn aankopen zien!

Kruidvat Voordeelkaart

Het is opruiming bij Kruidvat! Momenteel ontvang je op alles met een gele sticker 50% korting en op kleding geldt zelfs een korting van 75%.

Als Kruidvat Voordeelkaarthouder kon ik met een kleine voorsprong shoppen met 75% korting. Met de Kruidvat Voordeelkaart ontvang je namelijk nu al 75% korting op alles met een gele sticker, met uitsluiting van elektra. De rest van Nederland ontvangt deze korting pas vanaf donderdag!

Kruidvat Opruiming

Kruidvat opruiming

Onverwachts zijn er flink wat dingen in mijn mandje gegaan! Maar ja, met 75% korting kun je veel dingen ook niet laten liggen!

Kleding & textiel

Qua kleding en textiel nam ik niet heel veel mee. Wel kocht ik een gele regenjas! Ik wilde al langer een mooie gele regenjas maar heb deze nooit gekocht omdat een mooie regenjas best wel wat kost. Toen ik deze goedkope uitvoering zag liggen kon ik hem echter niet laten liggen. Hij komt vast wel ooit van pas! Normaal kost deze gele regenjas van Kruidvat €14,99, maar nu nam ik hem mee voor €3,75! Ook kocht ik nog een katoenen tas omdat ik anders niet alles mee naar huis zou krijgen! Voor een katoenen tas met ritsvakje heb ik €1 betaald in plaats van de oorspronkelijke €3,99!

Kruidvat Opruiming

Geurkaarsen

Bij ons Kruidvat-filiaal waren er ook nog behoorlijk wat luxe geurkaarsen op voorraad. Tot mijn verbazing ruiken de geurkaarsen echt lekker en kreeg ik er helemaal niet het gevoel bij dat ik hier hoofdpijn van zou krijgen.

Ik houd ontzettend van geurkaarsen en dus nam ik er een aantal mee. Allereerst nam ik een grote geurkaars in verpakking mee in de geur ‘Vanilla Spice’. Deze heeft eerder €6,99 gekost maar met 75% korting kwam de prijs op €1,75! Daarnaast nam ik nog een grote kaars mee in de geur ‘Lavender & Chamomille’. Hiervoor betaalde ik nu maar €1! Ook nam ik twee kleinere kaarsjes mee voor €0,50 per stuk, namelijk in de geuren ‘Eucalyptus Cedarwood’ en ‘Sandalwood’!

Hobby

Uiteraard kon ik de ‘hebbedingetjes’ niet overslaan. Ik kocht twee sets met posterkaarten. Elk pakket bevat 2 houten houders, 8 kaarten van 10 x 15 cm en 7 kaarten van 13 x 18 cm. Ze zijn erg leuk om neer te zetten of in te lijsten, maar zelf gebruik ik ze graag voor verjaardagen en het leuker maken van pakketjes! Voor €0,75 per pakket kon ik ze niet laten liggen, ze zijn namelijk echt héél erg leuk!

Voor dezelfde prijs kocht ik ook een notitieboekje met holografische print. Notitieboekjes kun je immers nooit genoeg hebben! Helemaal blij werd ik toen ik óók nog eens washi tapejes van Diana Leeflang zag liggen met een gele sticker erop. Dit is een set van 4 leuke tapjes in een handige houder, welke normaal €3,49 kost!

Kruidvat Opruiming

Overig

Verder nam ik nog een aantal andere dingen mee. Ik vond een tube tandpasta van Oral-B Pro Expert voor maar €1! Een douche foam met 75% korting kon ik natuurlijk ook niet laten liggen en dus nam ik de Andrélon Ochtendboost in de geur ‘Mango en Mandarijn’ mee. Deze kost normaal €5,99!

In de herfst wil ik graag een keer zelf bruisballen gaan maken en hiervoor heb ik etherische oliën nodig. Toen ik de geur ‘Dennen’ van Jacob Hooy zag liggen was ik dan ook erg blij. Volgens de kassa kost deze normaal €7,62. Nu betaalde ik dus nog geen €2!

Als laatste nam ik nog een setje oorbellen mee uit de Catch & Shine collectie. Hier zaten namelijk een paar setjes in die ik wel erg leuk vond. Voor dit setje met 10 verschillende setjes oorbellen betaalde ik nu maar €1,25!

Ik ben dus goed geslaagd in de Kruidvat opruiming en heb veel gekocht met 75% korting, nu jij nog!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *