Het Huis Uit | Trendy velvet eetkamerstoelen: Kick Velvet

Kick Velvet Fluwelen Eetkamerstoelen Velvet Eetkamerstoelen
Fluweel is een trendy trend. Deze trend is niet alleen te vinden binnen het interieur, maar bijvoorbeeld ook in fashion. De velvet-trend zie je op dit momenteel héél veel voorbij komen! Zelf gaf ik de eetkamer van mijn ouderlijk huis én mijn thuiskantoor een touch of velvet met de Kick Velvet eetkamerstoelen.

Trending velvet

Fluweel is weer helemaal terug! Echter wordt het nu veelal benoemd onder de Engelse noemer ‘ velvet’ . Dit materiaal zie je heel veel voorbijkomen bij hedendaagse producten. Niet alleen in meubels, maar ook in fashion.

Dat velvet zo ontzettend trending is, dat is helemaal niet gek. Het is een funky, zacht en warm materiaal waar veel toepassingen mee mogelijk zijn. Velvet wordt toegepast voor het stofferen van meubels maar ook bij kleding en haaraccessoires.

Velvet in het interieur

Velvet is ook een fantastisch materiaal om toe te passen in het interieur. Het heeft een funky en warme uitstraling, afhankelijk van de kleur. Het heeft een unieke uitstraling waarmee je een extra dimensie kunt toevoegen aan het interieur. Een voorbeeld hiervan is een velvet kussenhoes op de bank, maar ook een velvet bank. Dat laatste zal zeker een enorme eyecatcher zijn!

Kick Velvet Fluwelen Eetkamerstoelen Velvet Eetkamerstoelen

Kick Velvet: Trendy velvet eetkamerstoelen

Een van de items waarmee je de velvet-trend makkelijk in het interieur kunt verwerken is de Kick Velvet. Kick Velvet is een trendy fluwelen eetkamerstoel van Kick Collection. Deze stoelen zijn verkrijgbaar bij ALLE Eetkamerstoelen. Daar vind je nog veel meer mooie eetkamerstoelen, fauteuils en barkrukken van verschillende merken!

Eetkamerstoel Kick Velvet is te vergelijken met de moderne kuipstoelen. De stoel heeft een metalen onderstel. Het oogt industrieel en kwalitatief. Bovenop het onderstel bevindt zich een kuip, welke is bekleedt met fluweel. Welke kleur? Dat ligt aan jouw keuze! Er zijn namelijk maar liefst 11 kleuren!

De velvet eetkamerstoelen ogen niet alleen luxe, maar zitten ook heel comfortabel. De kuip oogt smal maar heeft een fijne zitting. Het fluweel zorgt voor een groter comfy effect!

Velvet eetkamerstoelen of bureaustoel

De Kick Velvet is een ontzettend leuke stoel. Hij oogt luxe, is ontzettend comfortabel en ook nog eens betaalbaar! Er is een grote variatie aan kleuren waaruit je kunt kiezen waardoor er altijd wel een kleur is die bij jouw interieur past.

De stoelen dienen fantastisch als eetkamerstoelen! Zelf hebben wij momenteel vier Kick Velvet eetkamerstoelen aan de eettafel staan. Wij hebben gekozen voor een groene variant. Kick Velvet is echter ook héél erg leuk als bureaustoel. De stoelen zijn hiervoor uitermate geschikt doordat ze erg comfortabel, degelijk én mooi zijn! Zelf heb ik dan ook een roze variant op mijn kamer gezet.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *