IKEA SHOPLOG juni 2021 | Eindelijk weer naar IKEA!

Ikea shoplog juni 2021

Ik bracht een bezoek aan IKEA en kocht een aantal nieuwe items die ik graag aan jullie wil laten zien. Het zijn geen grote aankopen, maar een aantal home accessoires en beddengoed! Ontdek wat ik kocht in deze IKEA shoplog!

Naar IKEA: shoplog

Ik ging weer na IKEA! De laatste keer dat ik IKEA bezocht was in december, net voor de lockdown. Toen stelde ik een PAX kast samen voor in mijn nieuwe kamer. Al lange tijd stond er een bezoek aan IKEA op de planning, maar het maken van een afspraak voor winkelen op afspraak bleek best lastig en eerlijk: IKEA is niet de fijnste winkel om te bezoeken als je maar 45 minuten de tijd krijgt.

Gelukkig zijn de winkels weer open zonder afspraak en dus ging ik op pad. Ik had namelijk nog wat cadeaubonnen die binnenkort verlopen. Dit resulteerde in de aanschaf van genoeg items voor een kleine IKEA shoplog en toekomstige Ikea hacks!

Ikea shoplog juni 2021

Lades voor PAX kast

Allereerst kocht ik twee lades voor mijn PAX kast. In mijn kast heb ik nog ruimte voor twee lades en die wil ik graag gaan gebruiken. Daar heb ik nu een aantal bakken staan, maar lades vind ik toch praktischer werken en mooier ogen. De lades ‘Komplement’ (100 cm breed) kosten €30 per stuk.

Ook kocht ik daarbij een aantal sets met kleine SKUBB bakjes. Deze gebruik ik graag voor het overzichtelijk en praktisch inruimen van de lades van de PAX kasten.

Lees ook: PAX kast inruimen

Dekbedovertrekken van IKEA

Al lange tijd was ik op zoek naar een mooi lila dekbedovertrek. Nergens kon ik vinden wat ik zocht, maar ik kreeg de tip om eens bij IKEA te kijken. Helaas kon ik ook daar lange tijd het dekbedovertrek niet vinden, maar nu kwam ik hem tegen in de sale. Helaas bleek dit dekbedovertrek niet verkrijgbaar in de juiste afmetingen voor mijn bed. Omdat ik al zo lang op zoek ben naar een mooi lila dekbedovertrek heb ik hem toch maar meegenomen in een grotere maat en heb ik mijn moeder gevraagd om deze te vermaken. Dat komt vast goed!

Bij de afdeling met dekbedovertrekken kwam ik nog een leuk dekbedovertrek tegen: RUNDSTARR. Met een mooie bloemenprint in pastelachtige kleuren. Zo leuk, dat ik hem wel mee moest nemen! Dit dekbedovertrek is wel gewoon in 200 x 200 verkrijgbaar en is van de huidige collectie. Voor dit 100% katoenen dekbedovertrek heb ik €29,95 betaald.

Ikea shoplog juni 2021

Witte kledinghangers

Bijna al mijn kledinghangers zijn in gebruik. Daarom nam ik ook nog een setje witte houten kledinghangers mee voor in mijn PAX kast. Ik denk dat ik volledig wil overstappen op goudkleurige kledinghangers, maar voor nu heb ik een paar extra witte meegenomen. Een set van 8 stuks kost €4,50.

Roze bloempot

Als laatste kocht ik nog een bloempot. Die heb ik absoluut niet nodig, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem niet kon laten staan. GRADVIS is een stenen pot in een mooie roze kleur. Voor €3,99 echt een mooie pot met een chique uitstraling. Ben er blij mee!

FORTGÅ geurkaars

Uiteraard kon ik IKEA niet verlaten zonder een geurkaars te kopen. Dit keer ging ik voor de FORTGÅ geurkaars in groen met roze. Dit is een limited edition geurkaars voor de zomer en hij kost €2,99. Hij ruikt naar hibiscus en kokos.

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Ja wat heerlijk hé? Dat we weer naar Ikea kunnen.
    Heb er al weer zin aan, want ik heb een ware waslijst van leuke spulletjes om te kopen.
    Trouwens, ik vind dat ze de cadeaubonnen een wel wat langere tijd mogen geven om te verzilveren.

    1. Ja, echt heerlijk! Wat betreft de cadeaubonnen vind ik dat je helemaal gelijk hebt. Nu heb ik wel iets opgevangen over verlenging van cadeaubonnen, maar door medewerkers van IKEA worden verschillende dingen gecommuniceerd en het is niet duidelijk uitgesproken door IKEA (voor zover ik kon vinden). Daarop heb ik besloten ze maar gewoon tijdig in te leveren om problemen te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *