NEW IN | Beestachtig leuke setjes Action stempels (dieren + planten)

Action Stempels jungle

Er liggen weer leuke nieuwe creatieve materialen in de schappen bij Action, zo ook nieuwe stempels. Ik nam twee beestachtig leuke setjes Action stempels mee!

Nieuwe stempelsets

Toen ik bij Action langs het hobbyschap liep viel het mij op dat er weer nieuwe hobbyspullen zijn binnengekomen, waaronder nieuwe stempelsets. Uiteraard kon ik het niet laten om hier even tussen te kijken en uiteindelijk nam ik vier stempelsets mee.

Ik laat je er maar twee zien omdat ik twee keer dezelfde meenam. Het lijkt mij namelijk leuk om één van jullie ook blij te maken met deze stempels! Meedoen kan via Facebook!

Jungle stempels Action

Beestachtig leuke Action stempels

Deze twee sets kon ik niet laten liggen. Het zijn namelijk ‘beestachtig’ leuke stempels die goed bij de huidige ‘urban jungle’-trend passen.

Één van de stempelsets bevat dierenprintjes en vier dierenkoppen: giraffe, panda, zebra en leopard. Dit setje bevat ook nog een leopard- en zebraprintje. Die kun je ook ontzettend leuk gebruiken om een achtergrond te stempelen!

De tweede set die ik kocht bevat leuke plantenstempels. Zo heeft deze set onder andere een stempel met een blad van een Monstera. Hoe leuk is dat?

Action Stempels Craft Sensations

Junglekaarten maken

Een tijdje geleden kocht ik een papierblok met jungleprints. Toen ik deze nieuwe clearstamps zag liggen kreeg ik dan ook meteen het idee om de stempels te combineren met het papier dat ik eerder al eens kocht.

Bij thuiskomt ben ik dan ook meteen aan de slag gegaan en heb ik er kaarten mee gemaakt. Het weer is er immers ook naar om lekker binnen aan de knutsel te gaan.

Stempels van Action

Stempels van de Action

Action heeft al járenlang clearstamps in het assortiment. Ik weet nog dat ik als 10- of 12-jarige creatieveling ook al soortgelijke stempelsetjes kocht bij Action. Nog steeds zijn er regelmatig nieuwe stempels te vinden die over het algemeen ontzettend leuk én divers zijn!

Het assortiment is ontzettend wisselend. De stempels uit bovenstaande blogartikelen zullen dus waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar zijn, daarentegen zul je wel veel andere leuke stempels kunnen vinden, ook in combinatie met een stansmal of acrylblok!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *