Shoplog | De lente in huis en klaar voor pasen met Action

Action pasen Home Accents

Hoewel veel van jullie nu waarschijnlijk Carnaval vieren, houd ik mij bezig met andere dingen. Bij Action liggen heel veel leuke dingen in de schappen voor Pasen en de rest van de lente! Ik kon het natuurlijk niet laten…in dit artikel laat ik zien welke Action paasitems ik meenam naar huis!

Action paasitems Home Accents

Klaar voor de lente

Ik merk dat ik toe ben aan de lente. Nu het zonnetje zich af en toe al stiekem een heel klein beetje laat zien krijg ik zin in de lente. Wat te doen met Pasen? Vrolijk gekleurde tulpjes in huis, een meer uitgesproken kleur op mijn nagels. Ik merk het aan alles!

Action pasen Home Accents

Action paasitems

Bij Action kun je nu al goed slagen als je de lente in huis wilt halen. Het schap met bloempotten en tuindecoratie is al flink gevuld. Ook voor Pasen is er ontzettend veel leuks te vinden! Hieronder vertel ik welke Action (paas)items ik niet kon laten liggen!

Huis / Ei

Hoe leuk zijn deze paasitems van hout? Hoewel ik sommige paasitems stiekem erg oubollig vind, zijn deze items van hout voorzien van de vrolijke pastelkleuren van nu. Deze zijn helemaal mijn stijl! Zowel het huis als het ei kost slechts €1,49!

Action pasen Home Accents

Metalen bloemenhangers

Deze metalen bloemenhangers vind ik ontzettend leuk, vooral omdat je er zoveel kanten mee op kunt! Zelf heb ik er een aantal verwerkt in een krans voor aan het plafond. Dit staat heel vrolijk in het interieur! Ook kun je ze ophangen aan kastknopjes of vastmaken aan een cadeautje. Er is en groene variant en een uitvoering met wat roze erin. Deze hangers kosten nog geen euro per stuk! Hartstikke leuk voor Pasen én de rest van het jaar!

Paashaas

Deze paashaas is in dezelfde stijl als het huis en het ei gemaakt. Helemaal leuk voor Pasen! Doordat er ook andere Action paasitems in dezelfde stijl verkrijgbaar zijn creer je gemakkelijk eenheid in je decoraties, ook als je wél flink wilt uitpakken!

Deze paashaas kost €1,99 en er is ook een staande variant!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *