SOSTRENE GRENE

Momenteel is dit echt mijn favoriete winkel! Afgelopen zomer heb ik deze winkel ontdekt tijdens een dagje Amsterdam. In eerste instantie twijfelde ik ontzettend om naar binnen te gaan. De etalage zag er erg leuk uit, maar ook heel chique. Hierdoor dacht ik dat het voor mij niet betaalbaar zou zijn. Overgehaald door mijn reismaatje ging ik toch naar binnen… en sindsdien ben ik verliefd! ♥

Søstrene Grene kun je denk ik het best vergelijken met een mix tussen IKEA en Dille & Kamille. Het is een ontzettend leuke winkel met hele fijne prijsjes.

Ik kom heel graag in deze winkel om allerlei leuke items te scoren. Voor mijzelf, maar ook voor de meest leuke kadootjes! Inmiddels heb ik naast het filiaal in Amsterdam ook de winkel in Den Haag bezocht en loop ik regelmatig binnen in Den Bosch.

Zelf vind ik het geweldig om kadootjes leuk in te pakken. Vind jij dit ook leuk? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij mijn favoriete winkel. Naast dat ze de meest mooie spulletjes hebben, heeft Søstrene Grene ook een wisselend assortiment. Zo gaat het zeker niet vervelen om regelmatig binnen te lopen!

Bovenstaande items nam ik mee voor het inpakken van kadootjes. Eerder kocht ik al inpakpapier wat ik echt supercute vind! Toen ik gisteren weer in de winkel liep, zag ik de ronde stickers (passend bij het papier) voor slechts €0,97. Daarnaast zocht ik een leuk setje bij elkaar met inpak-materialen. Ik vond het tasje zo ontzettend schattig! Lekker simpel en lief, vind ik leuk! Deze was €0,77. In de winkel stonden ook nog glazen potten met kleine rolletjes inpakpapier. Hier nam ik er drie van mee voor €0,34 per rolletje. Lintjes heb ik nooit genoeg en ik vond het erg mooie roze tinten. Één van de linten heeft een glitterrandje voor een feestelijk effect! Het lint kostte mij €0,72 per 3 meter.


Verder kocht ik nog dit leuke notitieboekje. Zelf ben ik nogal vergeetachtig, dus een fris notitieboekje leek mij wel handig voor in het nieuwe jaar! Mijn kamer bestaat vooral en zwart en wit om zoveel mogelijk rust te creëren. Daarom koos ik ook voor deze combinatie.

Op de kaft staat nog een gouden tekst zoals je op de foto kunt zien. Het notitieboekje heeft een A5 formaat en bestaat uit lijntjespapier. Voor dit boekje betaalde ik €2,04. De paperclips zag ik hangen en nam ik ook maar mee voor €0,49. Het zijn mini paperclips waardoor ze schattig ogen. Natuurlijk altijd handig!

 

Bij deze wil ik jullie ook hele fijne feestdagen wensen. Lekker eten en veel gezelligheid.
Geniet ervan!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *